Petua Poker Texas Holdem Lanjutan Untuk Menyelesaikan Odds Periuk Tegar

Dalam artikel ini, saya akan mendedahkan beberapa petua Texas Holdem Poker termaju terbaik yang boleh anda gunakan untuk mengemas sesiapa sahaja yang menghalang anda.
Jika anda ingin mempertajam permainan poker anda, maka saya sangat menyarankan agar anda terus membaca petua Texas Holdem Poker lanjutan mega888 2022.
Petua Poker Texas Holdem Lanjutan Mengenai Pot Odds
Mula-mula saya ingin menunjukkan bahawa apabila ia datang untuk memikirkan kemungkinan periuk. Prosesnya boleh menjadi rumit seperti masalah kalkulus.
Biasanya apabila sesuatu yang terlalu rumit kita hanya melangkauinya sama sekali. Tetapi jika matlamat anda adalah untuk menang di Texas Holdem Poker, anda malangnya tidak boleh melepaskan pembelajaran proses ini.
Bahawa dikatakan mari kita mulakan.
Petua Poker Texas Holdem Lanjutan Mengenai Pot Odds #1
Petua pertama melibatkan apa yang dipanggil “Menambah Out” yang boleh menjadi komponen paling mencabar dalam keseluruhan proses.
Jadi apakah sebenarnya kunci untuk meningkatkan kemahiran anda di “Menambah Out”?
Berlatih sudah tentu dan banyakkan. Anda harus meneruskan proses itu seberapa banyak yang diperlukan untuk menjadikannya sifat kedua.
Petua Poker Texas Holdem Lanjutan Mengenai Pot Odds #2
Petua seterusnya dipanggil “Mengira Keluar Sungai”.
Petua ini harus digunakan apabila anda mendapat kad yang tidak memberi manfaat kepada anda dan anda cuba untuk mendapatkan tangan yang baik sebelum perlawanan.
Saya amat mengesyorkan agar anda menggunakan petua pertama untuk mengetahui bilangan keluar anda dan kemudian menggandakan nombor itu. Jumlah kedua-duanya akhirnya akan menjadi peratusan kemungkinan yang anda hadapi apabila cuba mendapatkan tangan yang anda cari.
Jadi jika anda menjumlahkan semua out anda dan jumlahnya ialah 4 dan kemudian jika anda menggandakan peluang anda untuk mendapatkan tangan yang anda cari ialah 8%.
Petua Poker Texas Holdem Lanjutan Mengenai Pot Odds #3
Petua terakhir dipanggil “Mengira Pusingan Keluar”.
Petua ini sangat berguna apabila anda perlu memikirkan peluang anda untuk mendapatkan kuasa yang lebih kuat pada peringkat selepas kegagalan permainan.
Petua ini berfungsi dengan cara yang hampir sama seperti petua nombor dua tetapi bukannya mendarabkan jumlah keluar anda dengan 4, anda akan menggunakan 8 sebaliknya.
Dalam menutup peluang anda untuk memenangi permainan bergantung pada bilangan out yang anda mulakan. Anda memerlukan petua Texas Holdem Poker lanjutan yang telah saya kongsikan dengan anda hari ini untuk membantu anda memikirkannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *